Bel: 088 - 088 34 34

Welkom op kav4go.nl

Online klant worden

Gebruik het registratieformulier in ons klantenportaal, of onze app op uw smartphone om u online aan te melden bij KAV4GO. Na controle van uw gegevens door onze afdeling acceptatie wordt uw aanvraag verwerkt. U kunt vervolgens bij ieder KAV4GO punt een bestelwagen gebruiken. Om lid te worden betaalt u eenmalig €25,00 inclusief btw registratiekosten en een borg van minimaal €100,00. Voor deze bedragen ontvangt u een betaalverzoek per email. Deze kunt u voldoen met iDeal.

Wanneer u uw gegevens ontvangen heeft, kunt u de bestelwagens gaan gebruiken. Reserveer het uitgiftepunt van de bestelwagen die u wilt op het tijdstip dat u wilt via het internet of uw mobiel. U krijgt van ons een bevestiging per email. Hierin staan de locatie, tijd, voertuig en de pincode voor deze reservering vermeld.

U gaat naar de bestelwagen en opent hem met behulp van onze app op uw smartphone. De bestelwagen gaat dan binnen een minuut open. In de bestelwagen haalt u de sleutel uit een terminal of een vaste sleutelhouder die in het dashboardkastje geplaatst is. U ontvangt na aanmelding een uitgebreide uitleg per mail hoe alles precies in zijn werk gaat.

U kunt nu naar uw bestemming(en) en terug rijden. Als u tussendoor parkeert, dan sluit en opent u de bestelwagen met de sleutel. Als u benzine nodig heeft, dan tankt u met de bijgeleverde tankpas.

Terug op het uitgiftepunt parkeert u de bestelwagen op zijn vaste parkeerplaats en stopt de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de terminal of vaste sleutelhouder. Daarna stapt u uit, doet de deur dicht en sluit de reservering af met de button “Reservering afronden” in de app op uw smartphone. De deur zal binnen een minuut sluiten.

 Alleen maar voordelen!

  • Gratis abonnement
  • Geen eigen risico
  • Altijd de laagste prijs
  • Niet rijden, niet betalen
  • Contract direct opzegbaar
  • Automaat beschikbaar