Bel: 088 - 088 34 34

Welkom op kav4go.nl

Hoe werkt het?

 1. Klant worden
  U kunt hiervoor terecht op onze website, in onze app: Android, Apple iOS of bij één van de KAV4GO aanmeldzuilen.
 2. Reserveren
  Reserveer de bestelwagen op de door u gewenste locatie en tijdstip in de app, op onze website of per telefoon (088 – 311 9898, voor een telefonische reservering brengen wij wel kosten in rekening € 1,55 per reservering).
 3. Bevestiging
  U krijgt van ons een reserveringsbevestiging per email. Hierin vermelden wij de locatie, de gereserveerde tijd, het voertuig en een pincode. Indien er een terminal in de bestelwagen zit, dan is de pincode om de bestelwagen te starten. Indien er een vaste sleutelhouder in de bestelwagen zit staat de pincode van de tankpas vermeld.
 4. Bestelwagen ophalen
  Bij de bestelwagen aangekomen opent u hem met de button “deuren openen” in uw app. In een bestelwagen met een terminal haalt u deze uit het dashboard kastje en voert binnen 3 minuten de u gestuurde pincode in, daarna kunt u de sleutel uit de terminal verwijderen en deze gebruiken om de bestelwagen te starten. In een bestelwagen met een vaste sleutelhouder in het dashboard kastje hoeft u geen pincode in te voeren, u kunt direct de sleutel verwijderen en gebruiken om de bestelwagen te starten.
 5. Rijden
  U kunt nu naar uw bestemming(en) en terug rijden. Als u tussendoor parkeert, dan sluit en opent u de bestelwagen met de sleutel. Als u benzine nodig heeft, dan tankt u met de bijgeleverde tankpas. En als u onverhoopt pech mocht krijgen, dan staat de gratis pechhulp altijd voor u klaar.
 6. Terugbrengen
  Terug op het uitgiftepunt parkeert u de bestelwagen op zijn vaste parkeerplaats en stopt de zwart/witte sleutelhanger met sleutel terug in de terminal of de vaste sleutelhouder. Na het uitstappen beëindigt u de reservering met de button “Reservering afronden” in onze app, de deuren sluiten vervolgens uit zichzelf. Gebruik de button “deuren openen/sluiten” NIET!Blog

Alleen maar voordelen!

 • Gratis abonnement
 • Geen eigen risico
 • Altijd de laagste prijs
 • Niet rijden, niet betalen
 • Contract direct opzegbaar
 • Automaat beschikbaar